INLOGGEN
Registreren

Keraf

Keraf

KERAF is een op service en kwaliteit gerichte organisatie, die sinds de oprichting in 1947 zich heeft toegelegd op het ontwerpen en fabriceren electrotechnische rubber artikelen. KERAF heeft een toonaangevende rol gespeeld in de ontwikkeling van industrieel volrubber contactmateriaal. Inmiddels wordt in Rotterdam al meer dan 55 jaar rubber contactstoppen geproduceerd.

KERAF heeft niet alleen aan de wieg gestaan van het moderne rubber contactmateriaal maar heeft de laatste 20 jaar echter ook bekendheid verworven als producent van veiligheidstransformatoren, verdeelkasten en verlichtingstoestellen voor bouw en industrie.

Naast de eigen productie is KERAF actief in de handel als importeur / agent van diverse merken electromaterialen die evenals de eigen producten worden verdeeld door een netwerk van groothandels en gespecialiseerde vakhandels. Hiernaast is KERAF ook zeer actief in de  export. Naast agenten in diverse europese landen ook via dochterfirma KERAF Belgie, die klantspecifieke producten produceert en vermarkt voor de Belgische en Franse Markt.

Deskundig personeel staat klaar om uw wensen of problemen te vertalen in veilige en bedrijfszekere oplossingen. Klantspecifieke producten ontwikkelen en produceren wij in onze Belgische en Nederlandse werkplaatsen.

De laatste jaren is KERAF fors gegroeid, vooral door goed te luisteren naar de vraag vanuit de markt. Het ontwikkelen van diverse nieuwe producten om de ontwikkelingen van de markt te volgen zijn hier voorbeelden van.

Populaire producten van Keraf:

Keraf-producten zijn te vinden in: