INLOGGEN
Registreren

BenQ

BenQ

De BenQ Group, vroeger de Acer Communications & Multimedia Group, is een multinational.

BenQ’s expertise omvat: Communicatie, Imaging, Display technologie, Digitale media en Electro-optics producten. Naarmate onze behoeften thuis, op kantoor en in onze vrije tijd steeds meer naar elkaar toegroeien, gebruikt BenQ zijn expertise op deze gebieden om lifestyle apparaten te ontwikkelen die in toenemende mate deel zullen uitmaken van onze nieuwe leefwereld.
BenQ bevindt zich in de ideale positie om tegemoet te komen aan de behoeften van deze nieuwe leefwereld. De kennis en de intellectuele eigendom die als deel van de BenQ Group werden verworven zijn soliede fundamenten om op verder te bouwen. BenQ is in het bezit van meer dan 1.850 (wereldwijde) patenten. Dat we niet op onze lauweren rusten bewijst het onderzoek dat wordt gevoerd in het Hsinchu-laboratorium in Taiwan, het Suzhou Software Development Centre in China, en het Wireless Technology Center in San Diego, USA. BenQ heeft wereldwijd 2000 specialisten in dienst die zich uitsluitend toespitsen op onderzoek en ontwikkeling. Vier procent van onze omzet gaat naar onderzoek en ontwikkeling .

BenQ heeft productiecentra in Maleisië, Mexico, China en Taiwan. BenQ Suzhou is met een oppervlakte van 600.000 m² met voorsprong ons grootste productiecentrum.

Populaire producten van BenQ:

BenQ-producten zijn te vinden in: