INLOGGEN
Registreren

Audac

Audac

AUDAC is een Belgisch merk dat een compleet assortiment professionele audio-apparatuur, zoals versterkers, luidsprekers, (conferentie) microfoons en nog veel meer biedt. Wij ontwerpen, produceren en distribueren een uitgebreide lijn van producten.

Succesvol zijn in het bedrijfsleven vereist uitzonderlijke producten die aan de behoeften van de eindgebruiker voldoen. We proberen onze apparatuur te verbeteren door te luisteren naar feedback van de vele installateurs en dealers die onze producten dagelijks gebruiken. Onze missie is om kwalitatief hoogwaardige producten te maken voor een concurrerende prijs. Onze corporate doelstelling is om te blijven groeien in de audiobranche, tot een belangrijke internationale fabrikant.

AUDAC zorgt ervoor dat de kwaliteit op de eerste plaats komt en is erg trots op de hoge achting van klanten voor onze producten. Dit danken we aan onze gekwalificeerde ingenieurs en technici, die voortdurend bezig zijn onze producten uit te rusten met nieuwe technologieën en state-of-the-art materialen op te nemen in onze producten.

over onze klanten:
Ons core klantenbestand bestaat voornamelijk uit kleine en middelgrote ondernemingen die audio-apparatuur verkopen en installeren voor gebruik in commerciële, overheids-, bedrijfs-en openbare gebouwen.

Populaire producten van Audac:

Audac-producten zijn te vinden in: